Voorwaarden

U bent welkom vanaf 16.00 uur- tenzij in goed overleg anders afgesproken. U kunt altijd uw koffers komen brengen, u krijgt dan alvast de sleutel mee mocht u staan te popelen om de stad te verkennen. Bij het inchecken dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Op de dag van vertrek dient u de kamer uiterlijk om 10.30 te verlaten. De bagage kan uiteraard later opgehaald worden.

Ontbijt wordt geserveerd tussen 08.15 uur en 10.00 uur s’ochtends.

Wij vragen altijd een aanbetaling via de bank of via Pay Pal en dan het is prettig als u bij aankomst het resterende bedrag cash betaald. Credit Cards kunnen wij helaas niet accepteren. Indien u gebruikt wenst te maken van een overboeking bij Pay Pal moeten we helaas 4.3% extra in rekening brengen.

Huisdieren zijn meestal welkom maar kunnen alleen na overleg worden meegenomen. Voor een hond rekenen wij 10,- per nacht extra. De hond dient wel ten alle tijden aangelijnd te zijn.

Op de kamer en in huis mag niet worden gerookt. ( In de tuin staat een asbak voor u klaar.) Harddrugs zijn verboden.

Aansprakelijkheid

U verblijft op eigen risico in Fleur d’Amsterdam.Wij doen onze uiterste best om u maximale veiligheid te bieden. Echter Fleur d’Amsterdam is niet aansprakelijk voor enig verlies, ongeluk, persoonlijke schade, medische kosten of schade aan eigendommen, door welke oorzaak dan ook.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt altijd de data wijzigen voor uw kamer voor zover de kamer op die dagen beschikbaar is. Ook bent u vrij te annuleren 2 maanden voor aankomst. Een annulering is pas geldig, zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen per email. Bij late annulering moeten wij helaas toch kosten in rekening brengen voor het gereserveerd houden van de kamer. Wij kunnen u per mail een rekening sturen van de annuleringskosten voor uw annuleringsverzekering.

Mochten wij de geannuleerde dagen toch weer kunnen verhuren, dan zullen wij deze kosten niet in rekening brengen.

*Bij annulering tussen de twee maanden en twee weken voor de datum van aankomst wordt 30% van de huurprijs in rekening gebracht.

*Bij annulering binnen twee weken van aankomst of bij niet opdagen wordt het hele bedrag in rekening gebracht.